Welkom op de website van P&H Sierhekwerken.

Blog

26
mrt2013

Art of the American Soldier

Posted By beheer / Comments 0.

The Experience

More than 15,000 paintings and sketches created by over 1,300 American soldiers in the line of duty have been in curatorial storage in Washington, D.C. for decades. Seldom have them been made available for public viewing. Art of the American Soldier will bring these powerful works of art into the spotlight at the National Constitution Center from September 24, 2010 through January 10, 2011.

The exhibition, featuring a never-before-seen collection, was created by the NCC in partnership with the U.S. Army Center of Military History and the National Museum of the United States Army. Following its world debut at the Center, the exhibition will begin a national tour. Tickets to the exhibition are currently available for purchase.

The Trailer

History

The U.S. Army´s art program began during World War I, and continued through World War II, resulting in the creation of over 2,000 pieces of art. In 1945, the Army established its Historical Division, with responsibilities including the preservation of these works. The collection also includes artwork by artists who were sent to document the Vietnam War, as well as works from soldier-artists who are currently deployed in Iraq and Afghanistan. For a complete history of the Army´s art program, click here.
Tickets

Admission to Art of the American Soldier is FREE with regular museum admission of $12 for adults, $11 for seniors ages 65 and over, and $8 for children ages 4-12. Veterans and military families will receive $2 off admission. Active military personnel, career military retirees, and children ages 3 and under are free. Group rates are also available. For ticket information, call 215.409.6700 or visit www.constitutioncenter.org.
Buy Tickets Online In Advance

You can buy admission tickets to the National Constitution Center online through our partners at the Independence Visitor Center. Just click the button below

Article by beheer

Posted 12 Articles

Bedrijf

Hekwerk vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfspand. Het biedt langdurige bescherming en afscherming van het terrein. Tevens biedt het meer controle over het gene wat in en rondom het gebouw plaatsvindt. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de functionaliteit van hekwerken en hebben reeds een beroep gedaan op ons vakmanschap.

Particulier

Sierlijk hekwerk geeft uw woning een prachtig verzorgde uitstraling en verhoogt tevens de waarde van uw bezit. Daarnaast biedt sierhekwerk tevens een effectieve afscherming en bescherming van uw bezit en privacy. Aangezien elk huis anders is en ook u als klant uw specifieke wensen heeft, leveren wij hekwerk op maat. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor het ontwerp van het hekwerk zelf. Op deze manier kunnen wij u exclusiviteit en service bieden wat ons wederom onderscheidt.

Assortiment

Zoals u kunt zien hebben wij verschillende soorten hekwerk in ons assortiment. Wat u op onze site ziet is nog maar een klein voorbeeld van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Daarom nodigen wij u dan ook graag uit om eens bij ons langs te komen zodat wij samen uw wens kunnen verwezenlijken.