Welkom op de website van P&H Sierhekwerken.

Blog

26
mrt2013

Free Library Festival

Posted By beheer / Comments 0.

April 17-18, 2010

The Experience

Now in its fourth year, the Free Library Festival is the Library´s annual burst of ideas and inspiration.

Well on its way to becoming a Philadelphia tradition, the Festival weekend is packed with free programming for all ages, including talks by bestselling authors, poetry readings, musical performances, tours of the Library´s special collections and programs and activities just for children. A fun, free way to spend the day, the Free Library Festival connects book lovers from throughout the mid-Atlantic region.

For a full schedule of performances, view the Festival Program.

Meet the Authors

The Free Library will host more than 50 authors on-stage at the 2010 Free Library Festival, including Tina Campbell of the urban gospel duo Mary Mary, talk show host Chelsea Handler, Sapphire

Article by beheer

Posted 12 Articles

Bedrijf

Hekwerk vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfspand. Het biedt langdurige bescherming en afscherming van het terrein. Tevens biedt het meer controle over het gene wat in en rondom het gebouw plaatsvindt. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de functionaliteit van hekwerken en hebben reeds een beroep gedaan op ons vakmanschap.

Particulier

Sierlijk hekwerk geeft uw woning een prachtig verzorgde uitstraling en verhoogt tevens de waarde van uw bezit. Daarnaast biedt sierhekwerk tevens een effectieve afscherming en bescherming van uw bezit en privacy. Aangezien elk huis anders is en ook u als klant uw specifieke wensen heeft, leveren wij hekwerk op maat. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor het ontwerp van het hekwerk zelf. Op deze manier kunnen wij u exclusiviteit en service bieden wat ons wederom onderscheidt.

Assortiment

Zoals u kunt zien hebben wij verschillende soorten hekwerk in ons assortiment. Wat u op onze site ziet is nog maar een klein voorbeeld van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Daarom nodigen wij u dan ook graag uit om eens bij ons langs te komen zodat wij samen uw wens kunnen verwezenlijken.