Welkom op de website van P&H Sierhekwerken.

Blog

26
mrt2013

A Weekend in Historic Philadelphia

Posted By beheer / Comments 0.

So you´re on vacation. Believe it or not, that doesn´t mean you have to splurge!

In Historic Philadelphia, you´ll find plenty of places where prices haven´t changed much since our Founding Fathers were milling about town.

And we have put an entire weekend itinerary together for you, a step-by-step guide full of budget-conscious meals, fun stuff for the family and even a few cost-effective cocktails.

Welcome to Philadelphia, “America´s best beer-drinking city.” To start your vacation on the right foot

Article by beheer

Posted 12 Articles

Bedrijf

Hekwerk vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfspand. Het biedt langdurige bescherming en afscherming van het terrein. Tevens biedt het meer controle over het gene wat in en rondom het gebouw plaatsvindt. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de functionaliteit van hekwerken en hebben reeds een beroep gedaan op ons vakmanschap.

Particulier

Sierlijk hekwerk geeft uw woning een prachtig verzorgde uitstraling en verhoogt tevens de waarde van uw bezit. Daarnaast biedt sierhekwerk tevens een effectieve afscherming en bescherming van uw bezit en privacy. Aangezien elk huis anders is en ook u als klant uw specifieke wensen heeft, leveren wij hekwerk op maat. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor het ontwerp van het hekwerk zelf. Op deze manier kunnen wij u exclusiviteit en service bieden wat ons wederom onderscheidt.

Assortiment

Zoals u kunt zien hebben wij verschillende soorten hekwerk in ons assortiment. Wat u op onze site ziet is nog maar een klein voorbeeld van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Daarom nodigen wij u dan ook graag uit om eens bij ons langs te komen zodat wij samen uw wens kunnen verwezenlijken.