Welkom op de website van P&H Sierhekwerken.

Blog

26
mrt2013

First Friday

Posted By beheer / Comments 0.

When

The First Friday evening of each month, rain or shine, year-round. Hours: 5 to 9 p.m.

Where

Most galleries can be found between Front and Third, and Market and Vine Streets.

The Experience

Want proof of Philadelphia´s happening art scene? Come down to Old City for First Fridays. On the first Friday evening of every month the streets fill with art lovers of all kinds who wander among the neighborhood´s 40-plus galleries, most of them open from 5 until 9 p.m.

A casual atmosphere encourages art and people watching, eating at Old City´s many restaurants and just plain mingling. There´s diversity both in the crowd and among the galleries, adding flavor to the experience. Most galleries can be found between Front and Third, and Market and Vine Streets.

History

Started in 1991 by a group of galleries as a collaborative open house evening, First Fridays grew quickly into one of Philly´s most vital, signature cultural events. Old City´s historic commercial buildings have fostered a SoHo-like cultural ambience with the densest network of galleries in the city.

Some of the arts organizations you can visit on First Fridays include the Clay Studio; the Temple Gallery; the cooperative galleries Nexus, Highwire, Muse and Third Street Gallery; and collaborative Space 1026.

Article by beheer

Posted 12 Articles

Bedrijf

Hekwerk vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfspand. Het biedt langdurige bescherming en afscherming van het terrein. Tevens biedt het meer controle over het gene wat in en rondom het gebouw plaatsvindt. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de functionaliteit van hekwerken en hebben reeds een beroep gedaan op ons vakmanschap.

Particulier

Sierlijk hekwerk geeft uw woning een prachtig verzorgde uitstraling en verhoogt tevens de waarde van uw bezit. Daarnaast biedt sierhekwerk tevens een effectieve afscherming en bescherming van uw bezit en privacy. Aangezien elk huis anders is en ook u als klant uw specifieke wensen heeft, leveren wij hekwerk op maat. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor het ontwerp van het hekwerk zelf. Op deze manier kunnen wij u exclusiviteit en service bieden wat ons wederom onderscheidt.

Assortiment

Zoals u kunt zien hebben wij verschillende soorten hekwerk in ons assortiment. Wat u op onze site ziet is nog maar een klein voorbeeld van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Daarom nodigen wij u dan ook graag uit om eens bij ons langs te komen zodat wij samen uw wens kunnen verwezenlijken.