Welkom op de website van P&H Sierhekwerken.

Blog

26
mrt2013

The Cleopatra Girlfriends Weekend Itinerary

Posted By beheer / Comments 0.

Strong, shrewd, beautiful and beguiling, Cleopatra, the last Pharaoh to rule Egypt before the completion of the Roman conquest, has been portrayed reverently by historians and Hollywood alike, making her an enduring icon and role model to women. As such, the world debut of Cleopatra: The Search for the Last Queen of Egypt at The Franklin Institute, which runs from June 5, 2010 through January 2, 2011, will likely resonate with thousands of women who admire the ancient queen. It´s also an ideal opportunity to gather friends together for a girlfriends

Article by beheer

Posted 12 Articles

Bedrijf

Hekwerk vormt een essentieel onderdeel van uw bedrijfspand. Het biedt langdurige bescherming en afscherming van het terrein. Tevens biedt het meer controle over het gene wat in en rondom het gebouw plaatsvindt. Steeds meer bedrijven zijn zich bewust van de functionaliteit van hekwerken en hebben reeds een beroep gedaan op ons vakmanschap.

Particulier

Sierlijk hekwerk geeft uw woning een prachtig verzorgde uitstraling en verhoogt tevens de waarde van uw bezit. Daarnaast biedt sierhekwerk tevens een effectieve afscherming en bescherming van uw bezit en privacy. Aangezien elk huis anders is en ook u als klant uw specifieke wensen heeft, leveren wij hekwerk op maat. Dit geldt niet alleen voor de afmetingen, maar ook voor het ontwerp van het hekwerk zelf. Op deze manier kunnen wij u exclusiviteit en service bieden wat ons wederom onderscheidt.

Assortiment

Zoals u kunt zien hebben wij verschillende soorten hekwerk in ons assortiment. Wat u op onze site ziet is nog maar een klein voorbeeld van de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Daarom nodigen wij u dan ook graag uit om eens bij ons langs te komen zodat wij samen uw wens kunnen verwezenlijken.